info@wendo.se  |  076 – 106 89 35
wendo

Annonsera din bil på Wendo

För sport- och entusiatbilar finner det runt 20-tal auktionsbyråer och vår främsta uppgift är att hjälpa er att hitta rätt. Vi samarbetar med de bästa auktionshusen. 

En annan fördel är också att vi kan fylla auktionrummet med fler besökare. En auktion som har fler budgivare, resulterar i ett högre slutbud.

Om du inte vill auktionera bilen så kan vi sälja den här direkt på Wendo. Våra annonser når 10000-tals besökare runt om i Europa. Kontakta oss för mer info.

Kontakt

Martin Fridholm: 0761068935, martin@wendo.se

Emil Hamlin: 0709783026, emil@wendo.se

Fylls i dina uppgifter för att boka en rådgivning

DSC_2543
DSC_8847-HDR
DSC_5585

'Maximera din synlighet och försäljning med vår expertis!

Vi på Wendo är engagerade i att driva efterfrågan till nya höjder, genom en perfekt kombination av kvantitet på working-media och ovärdeliga kvalitetsprodukter. Vår samarbetspartner är Bilfoto, som är känt för sin expertis och kreativitet är enastående på digitalt innehåll.

Utrusta din marknadsföring med våra banbrytande tjänster: Professionella fotografier, övertygande filmer, fängslande VR-bilder, kristallklart ljud och detaljrika 3D-skanningar. Dessa är bara några exempel på de medier vi använder för att ge ditt varumärke det där extra.

Om du söker nya, innovativa sätt att framhäva din produkt och nå ut till din publik, är vi här för att hjälpa dig. Ta chansen att arbeta med de bästa inom digitalt innehåll och se din produkt bli det självklara valet för kunderna. Hör av dig till oss för en skräddarsydd lösning som verkligen gör skillnad!

Fördelar med Wendo

Så här kan en fotografering gå till

VR-bilder i alla annonser

Kommentarer

Här samlar vi frågor om detta objekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *