info@wendo.se  |  076 – 106 89 35
wendo

Annonsera din husvagn på Wendo

När det är dags att sälja din husvagn, vill du att processen ska vara smidig, effektiv och framförallt lyckosam. Vår ambition är att inte lämna något åt slumpen och köparen ska vara trygg i sin affär. Vi dokumenterar så mycket vi kan och lägger upp mer digitalt innehåll än bara bilder från en mobilkamera. Vagnen annonseras sedan ut i olika forum i Europa, genom köpt trafik och som annonser på olika plattformar. 

Kontakta oss

Martin Fridholm: 0761068935, martin@wendo.se

Emil Hamlin: 0709783026, emil@wendo.se

Fylls i dina uppgifter för att boka en annons

KABE-100
KABE-101
KABE-180

'Maximera din synlighet och försäljning med vår expertis!

Vi på Wendo är engagerade i att driva efterfrågan till nya höjder, genom en perfekt kombination av kvantitet på working-media och ovärdeliga kvalitetsprodukter. Vår samarbetspartner är Bilfoto, som är känt för sin expertis och kreativitet är enastående på digitalt innehåll.

Utrusta din marknadsföring med våra banbrytande tjänster: Professionella fotografier, övertygande filmer, fängslande VR-bilder, kristallklart ljud och detaljrika 3D-skanningar. Dessa är bara några exempel på de medier vi använder för att ge ditt varumärke det där extra.

Om du söker nya, innovativa sätt att framhäva din produkt och nå ut till din publik, är vi här för att hjälpa dig. Ta chansen att arbeta med de bästa inom digitalt innehåll och se din produkt bli det självklara valet för kunderna. Hör av dig till oss för en skräddarsydd lösning som verkligen gör skillnad!

Men glöm inte att skaffa gasoltäthetsintyg och fukttest innan.

Fakta

Video

VR-bilder i alla annonser

Exempel på protokoll (pdf)

Här hittar ni olika protokoll ni kan ladda ner.

Kommentarer

Här samlar vi frågor om detta objekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *