info@wendo.se  |  076 – 106 89 35
wendo

BMW X7 XDRIVE40D – Såld

Upplev oöverträffad komfort och överlägsen teknik med BMW X7, den ultimata lyxsuven för den kräsne föraren. Låt varje resa bli en uppvisning i stil och prestanda.

Plats: Stenungsund, Sverige.

Kontakt: Martin Fridholm, +46761068935, martin@wendo.se

Interior picture of a BMW X7
BMW X7 front picture
BMW X7

Innehållsförteckning

Beskrivning

När BMW introducerade X7 xDrive40d 2021, sattes en ny standard för lyxiga SUV:ar. Denna modell är utrustad med en kraftfull 3,0-liters TwinPower Turbo dieselmotor, som pumpar ut 340 hästkrafter och imponerande 700 Nm i vridmoment. Resultatet? En acceleration från 0 till 100 km/h på blott 6,1 sekunder, vilket är anmärkningsvärt för en SUV av denna storlek och med dessa prestationsdata.

Teknisk finess och lyx går hand i hand i X7 xDrive40d. Interiören är en uppvisning i hantverksskicklighet, med lyxiga materialval som läder och detaljer i fint träslag. Komforten är på topp med rymd för upp till sju passagerare och en mångsidig kabin som kan anpassas för både människor och last. BMW:s avancerade iDrive-system styr ett infotainmentsystem som är både intuitivt och responsivt, och förhöjs av ett premiumljudsystem från Harman Kardon.

Kördynamiken i X7 xDrive40d är lika imponerande som dess accelerationsförmåga. Med BMW:s intelligenta xDrive fyrhjulsdriftsystem och adaptiv luftfjädring anpassar sig bilen smidigt efter varierande vägunderlag, vilket ger en stabil och kontrollerad körupplevelse. Den är även utrustad med en rad avancerade assistanssystem som adaptiv farthållare, kollisionsvarning och aktiv parkeringsassistans, vilket inte bara höjer säkerheten utan även komforten.

Designmässigt framträder X7 xDrive40d med en auktoritativ närvaro, kännetecknad av BMW:s ikoniska njurformade grill, stora fönsterytor och en kaross som balanserar robust styrka med eleganta linjer. Det är en SUV som inte bara är byggd för att imponera på vägen, utan också att leverera prestanda som man förväntar sig av ett flaggskepp från BMW.

För entusiasten som värderar både teknik och terrängduglighet är BMW X7 xDrive40d 2021 en suverän kombination av prestanda, lyx och funktionalitet. Den representerar inte bara en körupplevelse – den är en förklaring av ambition och framgång.

Fakta

Video

360 bild matdel

Protokoll (PDF)

Här hittar ni olika protokoll ni kan ladda ner.

Bilder

Utvändigt

Interiör

Motor

VR-bilder

Baksäte

Ytterligare baksäte

Lastutrymme

Motor

Kontakt

Kommentarer

Här samlar vi frågor om detta objekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *