info@wendo.se  |  076 – 106 89 35
wendo

Cadillac Seville 1979 – Såld

V8, 5.7 liter, diesel, Skattebefriad (veteranbil).

Plats: Göteborg, Sverige.

Beställ syskonet, Deville, som en samlarbil här.

Wendo: Martin Fridholm, +46761068935, martin@wendo.se

Cadillac 1979-157
Cadillac 1979-103
Cadillac 1979-245
Cadillac 1979-101

Innehållsförteckning

Cadillac Seville 1979

Denna klassiskt eleganta Cadillac Seville från 1979 är en symbol för sofistikering och lyx. Med sin distinkta design som kombinerar stilrenhet och styrka, är denna Seville mer än bara en bil; den är ett stycke amerikansk historia. Utrustad med en V8 dieselmotor, erbjuder den en unik kombination av traditionell Cadillac-komfort och effektivitet.

Detta exemplar presenteras i en tidlös elfenbensvit exteriör, vilket förstärker dess vintagecharm. Interiören är lika imponerande, med en rymlig och välbevarad kabin som bjuder på en förstklassig körupplevelse. Dess emblem och grill är ikoniska, och den utsökta emblemdekoren på motorhuven är inget annat än ett konstverk.

Under motorhuven finner du en robust och pålitlig dieselmotor, en sällsynthet och en konversationstartare. Även om det är en bil från en svunnen era, erbjuder denna Seville en körupplevelse som är lika relevant idag som den var då den rullade ut från återförsäljaren.

Är du en samlare eller helt enkelt en beundrare av klassiska bilar, är denna Cadillac Seville en möjlighet att äga en bit av det förflutna. En bil som denna kommer inte bara att vara en glädje att köra, utan även ett värdefullt tillskott till varje samling. Missa inte chansen att investera i en tidlös klassiker.

Fakta

Video

VR-interiör

Utvändigt

Interiör

Motor

Tillbehör

VR-bilder

Kontakt

Kommentarer

Här samlar vi frågor om detta objekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *