info@wendo.se  |  076 – 106 89 35
wendo

Jaguar XJS – 1990

Passa på att förvärva denna bil som haft samma ägare och enbart gått 2200 mil. Ägaren tog med bilen vid flytten från USA till Sverige. 

Plats: Göteborg, Sverige.

Kontakt: Magnus Glans, +46704565254, m.glans@redthread.nu

16 900 €

IMG_20240424_104359_00_210_PureShot
Interiör på en Jaguar XLS
Hjul på en Jaguar XLS
Jaguar XJS-103

Innehållsförteckning

Beskrivning

Stig in i en tidlös symfoni av lyx och prestanda med den klassiska pärlan från 1990 – Jaguar XJS. Redan vid första anblicken fångar dess kromdetaljer ögat och speglar Jaguars åtagande om förfining. Sätter du dig bakom ratten omsluts du av ett interiör i äkta läder som genast påminner om brittisk kvalitetshantverk.

Den här bilen är inte bara en färdkamrat, utan en del av ett arv. Med sin mjuka V12-motor som brummar under huven lovar XJS en körglädje som är lika kraftfull som den är smidig. 1990 års modell bär på det bästa från sin era, med moderna uppgraderingar som inte kompromissar med den klassiska känslan.

Låt varje sväng bli en uppvisning i elegans medan du glider fram på vägarna. XJS är mer än en bil – den är en förkroppsligad dröm för den sanna entusiasten. Detta är en sällsynt chans att äga ett stycke brittisk motorhistoria, en bil som fortsätter att stjäla blickar och väcka passion, decennier efter sin debut.

Ta tillfället i akt att förgylla dina dagar med en ikon från Jaguar. XJS 1990 är inte bara en investering i tidlös design och överlägsen teknik, utan också i oförglömliga ögonblick och den renaste formen av körglädje. Missa inte chansen att skriva ditt eget kapitel i denna legendariska bilens historia.

Fakta

Video

360 bild interiör

Protokoll (PDF)

Här hittar ni olika protokoll ni kan ladda ner.

Bilder

Utvändigt

Interiör

Vr-bilder

VR-bild Exteriör

VR-bild Motor

Kontakt

Kommentarer

Här samlar vi frågor om detta objekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *