info@wendo.se  |  076 – 106 89 35
wendo

CI Kyros DUO

Kyros Duo, helt ny från 2022, 3500 kg, 2 sängplatser.

Kontakt
Stefan Selmosson: 070-618 19 12, stefan@lidkopingshusbilar.se
Daniel Hasselberg: 0734-05 65 58, danielh@lidkopingshusbilar.se
Zeljko Rasic: 0734-486400, zeljko@lidkopingshusbilar.se

Plats: Lidköping, Sverige.

68 400 € (54720€ exkl. moms)

Kyros DUO Fiat Långbäddar Manuell 6vx
Kyros DUO Fiat Långbäddar Manuell 6vx
Kyros DUO Fiat Långbäddar Manuell 6vx
Kyros DUO Fiat Långbäddar Manuell 6vx

Innehållsförteckning

Beskrivning

Upptäck Friheten med CI Kyros Duo – En helt ny 2022 modell!

Vill du uppleva äventyr utan gränser med alla moderna bekvämligheter i ditt eget hem på hjul? CI Kyros Duo från 2022 är din perfekta följeslagare på vägarna. Med dess stilfulla och kompakta design, kombinerad med den senaste tekniken, är denna husbil designad för både korta utflykter och längre äventyr.

Kompakt men Rymlig CI Kyros Duo använder varje centimeter av sitt utrymme på ett innovativt sätt. Interiören är smart utformad med roterande stolar i förarhytten, en multifunktionell dinette som kan omvandlas till en extra sovplats, och två enkelsängar på längden i bak som enkelt kan göras om till en dubbelbädd. Detta ger dig flexibiliteten att anpassa ditt boende efter behov.

Högteknologiska Bekvämligheter Utrustad med en Truma Combi 4K värmare och varmvattensystem, eco-lädersitsar som är lätta att rengöra och håller hög kvalitet, och en effektiv kökslösning med LPG-häll och stor kyl, erbjuder Kyros Duo allt du behöver för att leva bekvämt på vägen. Intelligent förvaring under säten och i overhead-skåp maximerar utrymmet och håller dina saker organiserade.

Klara för Alla Väder Kyros Duo är inte bara bekväm och praktisk, den är också byggd för att hantera olika klimat och väderförhållanden. Med välisolerade väggar, dubbelglasade fönster och integrerade mörkläggningsgardiner kan du njuta av ett behagligt inomhusklimat oavsett väder.

Äventyr Väntar Varje resa med din CI Kyros Duo från 2022 blir minnesvärd. Oavsett om det är en spontan weekendresa eller en planerad långresa, ger denna husbil dig friheten att utforska nya platser med komfort och stil.

Denna helt nya CI Kyros Duo 2022 är inte bara ett transportmedel, det är en livsstil. Är du redo att ge dig ut på vägen och uppleva frihet på ett helt nytt sätt? Kontakta oss för mer information och för att se hur du kan göra denna husbil till din nästa stora investering i ditt äventyrliga liv.

Fakta

Video

360 bild matdel

Bilder

Utvändigt

Kök

Sovdel

Kördel

360 Bilder

Sovdel

Toalett

Kontakt

Kommentarer

Här samlar vi frågor om detta objekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *