info@wendo.se  |  076 – 106 89 35
wendo

Porsche 997.1 – Såld

Överträffa förväntningarna, varje gång du tar ratten i detta mästerverk av tysk ingenjörskonst. Enastående prestanda möter tidlös design.  Med sin turboladdade motor  är 911 Turbo 997 en dröm för varje bilentusiast.

Beställ en 997 RS som samlarbil här.

Plats: Göteborg, Sverige.

Kontakt: Martin Fridholm, +46761068935, martin@wendo.se

DGA601-35
DGA601-66
DGA601-91
DGA601-133

Innehållsförteckning

Beskrivning

Från första stund man ser den, är dess eleganta och tidlösa design slående. Denna generation bygger på Porsches anrika arv, men med moderna inslag som gör den relevant än idag. Så fort man startar motorn, känner man den råa kraften från dess 3.6-liters turboladdade boxermotor.

Med 480 hästkrafter under huven är 911 Turbo 997 inte bara snabb, den är blixtsnabb. Dess acceleration från 0 till 100 km/h på bara 3,7 sekunder är inget mindre än imponerande. Det som gör denna bil unik är inte bara dess raka linjens prestanda, utan också dess fenomenala hantering. Den känns lika hemma på slingriga bergsvägar som den gör på motorvägen.

Porsches insatser på väghållning och fjädring är märkbara vid varje sväng. Med hjälp av Porsche Stability Management-systemet känner man sig som en del av bilen. Interiören är en skön blandning av lyx och funktion. Sportstolarna är både bekväma och stödjande, perfekta för långa körningar.

Trots sin sportiga natur, är 997 Turbo förvånansvärt praktisk. Den har tillräckligt med utrymme för vardagsbruk, vilket inte alltid är fallet med bilar i denna klass. Dessutom är den relativt ekonomisk för att vara en högprestandabil, tack vare Porsches tekniska innovationer.

Kritiker kanske anmärker på att den inte skiljer sig tillräckligt från andra 911-modeller i design, men det är en del av dess charm. Den balanserar klassisk Porsche-stil med tillräckligt med moderna element för att stå ut. En annan imponerande aspekt är dess pålitlighet. Trots sin komplexa teknik och höga prestanda, är 997 Turbo känd för att vara hållbar och problemfri.

Nattkörning i denna bil är en upplevelse i sig. Dess belysningssystem är utmärkt, och ger en klar och bred syn på vägen framför. Ljudsystemet, ofta en eftertanke i sportbilar, är av hög kvalitet i 997 Turbo, vilket gör varje resa till en njutning.

Porsche 911 Turbo 997 är en bil som lever upp till sitt arv. Den kombinerar prestanda, stil, och kvalitet på ett sätt som få andra bilar kan. Denna bil är inte bara är en fantastisk körupplevelse, den är en symbol för vad Porsche står för. Det är en bil som inte bara kör fort, den får dig att känna dig levande.

Fakta

Video

Bilder

Utvändigt

Kontakt

Kommentarer

Här samlar vi frågor om detta objekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *