info@wendo.se  |  076 – 106 89 35
wendo

Tabbert Puccini 685 DF

52 500 € (42 000 € exkl moms)

Helt ny Tabbert Puccini, 2021, 2500 kg totalvikt. 4 sängplatser.

Kontakt

Stefan Selmosson: 070-618 19 12, stefan@lidkopingshusbilar.se
Daniel Hasselberg: 0734-05 65 58, danielh@lidkopingshusbilar.se
Zeljko Rasic: 0734-486400, zeljko@lidkopingshusbilar.se

Plats: Lidköping, Sverige.

Tabbert Puccini
Husvagn till salu.
Husvagn till salu.
Tabbert Puccini

Innehållsförteckning

Beskrivning av Tabbert Puccini

Denna klassiska husvagnsmodell, uppkallad efter den italienske kompositören Giacomo Puccini som hyllas världen över för sina enastående kompositioner, är helt oanvänd och presenteras i nyskick. Puccini-modellen kännetecknas av en sofistikerad exteriör med exklusiva silverfärgade ramar som sträcker sig längs taket från front till baksida. Den stiliga belysningen från de bakre LED-lamporna höjer ytterligare modellens elegans.

Interiören erbjuder en öppen och varm atmosfär med vackra trädetaljer och en stilren inredning. Puccini är tillgänglig i olika välplanerade storlekar, från fem till sju meters längd, och varje planlösning är försedd med skräddarsydda möbler, vackra textilier och noggrant utvalda inredningsdetaljer. Köket är utformat för bekvämlighet med en utsvängd arbetsyta som gör matlagningen både enklare och roligare. Sittgrupperna är fokuserade på komfort med höga, bekväma ryggstöd och ytskikten består av äkta träfaner av typen “Piemont Cherry”. För ytterligare komfort är fjädermadrasser och flexibla sängunderlag standard i alla utföranden.

Puccini-modellen symboliserar verkligen komfort på högsta nivå och är den perfekta följeslagaren för äventyrliga, sofistikerade husvagnsägare.

Fakta

Video

360 bild matdel

Bilder

Utvändigt

Kök

Sängar

Toalett / badrum

360 Bilder

Sovdel

Matplats

Toalett

Dusch

Kontakt

Kommentarer

Här samlar vi frågor om detta objekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *