info@wendo.se  |  076 – 106 89 35
wendo

Tesla Model S – 2019 – Performance

Upplev överlägsen teknik och banbrytande prestanda med Tesla Model S Ludicrous Performance, en elbil som inte bara omdefinierar snabbhet utan även lyfter hållbarhet till nya höjder.

Plats: Bollebygd, Sverige.

Martin Fridholm, +46761068935, martin@wendo.se

Fikret Suljic, +46102146491, fikret@trendbil.se

52 000 €

Blue Tesla-113
Blue Tesla-114
Blue Tesla-143
Blue Tesla-245

Innehållsförteckning

Beskrivning

Upplev en helt ny dimension av körglädje med Tesla Model S Ludicrous Performance, där banbrytande teknik möter oöverträffad prestanda. Denna blå skönhet är mer än bara en bil; det är en förkroppsligande av framtiden, designad för att leverera en körupplevelse som är lika exalterande som den är miljövänlig.

Med Ludicrous Performance-paketet kastar Tesla Model S alla förutfattade idéer om elbilar över bord. Dess förmåga att accelerera från 0 till 100 km/h på blott 2,4 sekunder placerar den i eliten av superbilar, medan en räckvidd på upp till 600 kilometer på en enda laddning visar att långdistansresor inte bara är möjliga, men också praktiska och njutbara utan kompromisser.

Designmässigt står Tesla Model S Ludicrous Performance ut med sin eleganta, aerodynamiska form som omedelbart fångar blicken. Inuti kombineras lyx och teknologi i en harmonisk enhet, där varje detalj är noggrant utformad för att förhöja din körupplevelse. Den intuitiva pekskärmen i full storlek ger dig full kontroll över bilens många funktioner och inställningar, medan de rymliga och bekväma sittplatserna säkerställer att varje resa blir en njutning.

Men det är inte bara om acceleration och estetik; Tesla Model S Ludicrous Performance är också fullmatad med avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem. Autopiloten tar bilkörningen till en ny nivå av komfort och säkerhet, medan innovativa lösningar som Sentry Mode och Launch Control visar Teslas åtagande till innovation.

Kort sagt, Tesla Model S Ludicrous Performance är inte bara en bil – det är en upplevelse, en vision, en framtidsförklaring. För den som söker det absolut bästa inom elbilsteknik, komfort och prestanda, finns det inget bättre val. Steg in i framtiden med Tesla Model S Ludicrous Performance och förbered dig på en körupplevelse som överträffar allt du tidigare upplevt.

Fakta

Video

360 bild matdel

Kontakt

Kommentarer

Här samlar vi frågor om detta objekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *