info@wendo.se  |  076 – 106 89 35
wendo

Toyota Yaris GR – Såld

GR Yaris är inte bara en bil, det är en symbol för körglädje och teknisk innovation. Varje kurva blir en njutning tack vare dess rally-inspirerade prestanda, samtidigt som du njuter av komfort och stil varje dag.

Plats: Göteborg, Sverige.

Kontakt: Martin Fridholm, +46761068935, martin@wendo.se

Toyota GR-108
Toyota GR-112
Toyota GR-110
Toyota GR-102

Innehållsförteckning

Beskrivning

När man närmar sig Toyota GR Yaris inser man snabbt att detta inte är någon ordinär småbil. Med en kraftfull 1.6-liters turbo-motor som levererar omkring 250 hästkrafter, utmanar GR Yaris gränserna för vad en kompakt bil kan uppnå. Denna motor, som verkar ha hämtat sin inspiration från rallyvärlden, erbjuder en explosiv acceleration och ett imponerande vridmoment som få i sin klass kan matcha.

Fyrhjulsdriftsystemet är en annan kritisk komponent i GR Yaris’ arsenal. Systemet är inte bara effektivt i att fördela kraften mellan fram- och bakhjulen, det ger också bilen en förbluffande väghållning. Detta är särskilt märkbart i skarpa kurvor och vid högre hastigheter, där bilen känns förvånansvärt stabil och responsiv.

Designmässigt skiljer sig GR Yaris från sin mer anspråkslösa släkting. Med en aggressivare front, en bredare hållning och en markant spoiler, signalerar den sitt prestandasyfte. Interiören är en balansgång mellan komfort och sportighet, med välstödjande säten och en förarmiljö som känns både funktionell och förfinad.

På vägen avslöjar GR Yaris sin sanna natur. Styrningen är skarp och direkt, med en feedback som ger föraren en exakt känsla för vad bilen gör. Växellådan, med dess snabba och precisa växlingar, kompletterar motorprestandan på ett sätt som gör varje körning till en glädje.

Bromssystemet är lika imponerande som resten av bilen. Med större skivor och kraftfulla kaliprar, erbjuder GR Yaris en stoppkraft som är både omedelbar och kontrollerad, vilket är avgörande för en bil med sådana här prestanda.

Ljudet från GR Yaris är också värt att nämna. Det finns en rå, entusiastisk ton till motorljudet, som inte bara höjer den totala körupplevelsen, utan också förstärker bilens sportiga karaktär. Det är en ljudkuliss som verkligen passar en bil med sådana racingambitioner.

Toyota GR Yaris är mer än bara en snabb bil. Den är en manifestation av Toyotas ingenjörskonst och ett tydligt bevis på att företaget kan skapa en bil som inte bara är praktisk och pålitlig, men också väldigt rolig att köra. För entusiaster är GR Yaris en påminnelse om att spännande bilar inte nödvändigtvis behöver komma med en extrem prislapp. Det är en bil som erbjuder en exceptionell balans mellan prestanda, användbarhet och körglädje.

Fakta

Video

VR interiör

Exteriör

Interiör

Motor

Kontakt

Kommentarer

Här samlar vi frågor om detta objekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *