info@wendo.se  |  076 – 106 89 35
wendo

4×4 Expedition Camper Van

Unik Mercedes-Benz Sprinter 4×4 husbil, år 2021, med exklusiv specialanpassning och omfattande extrautrustning. Endast 5.000 mil, byggd av TH-Byggen och Ellös båt- och möbelsnickeri.

Plats: Uddevalla, Sverige.

Kontakt: Martin Fridholm, +46761068935, martin@wendo.se

125 000 €

4x4 Camper Van
En Mercedes Sprinter 4x4 ombyggd till en 4x4 Expedition Camper Van.
En Mercedes Sprinter 4x4 ombyggd till en 4x4 Expedition Camper Van.
En Mercedes Sprinter 4x4 ombyggd till en 4x4 Expedition Camper Van.

Innehållsförteckning

Beskrivning

Exklusiv Mercedes-Benz Sprinter 4×4 Husbil – Perfekt för Äventyr

Vi presenterar en enastående Mercedes-Benz Sprinter 4×4 husbil, uttagen 2021 och färdigbyggd i december samma år. Denna husbil är ett mästerverk av specialanpassning och hantverk, designad för att erbjuda ultimat komfort och funktionalitet på resan. Med endast 5.000 mil på mätaren är detta fordon i nyskick och redo för nya äventyr.

Husbilen är registrerad som husbil och är utrustad med en rad premiumfunktioner som gör den idealisk för både korta utflykter och långa resor. Interiören är omsorgsfullt byggd av TH-Byggen på Orust, kända för sin expertis inom trailers och filmstudios, samt det anrika Ellsös båt- och möbelsnickeri. Resultatet är en interiör som kombinerar hållbarhet med lyx.

För din bekvämlighet är fordonet utrustat med en mikrovågsugn, inbyggd kompressorkyl/frys Dometic RC 10.4, och en Dometic köksfläkt CK 2000. Den höj- och sänkbara sängen från Lippert 2000 samt våningssängarna som kan användas med de snurrbara förar- och passagerarsätena ger flexibilitet och utrymme för familjen eller gäster. Vattenreningssystemet och värmeaggregatet med varmvatten till dusch och kök säkerställer att du alltid har tillgång till rent vatten och komfort.

För utomhusaktiviteter finns duschmöjligheter både ute och inne, samt ett Thule cykelställ och extra solpaneler som kan hängas på sidan av bilen. Taket är utrustat med solceller och ett Rhino takräcke för extra lastkapacitet. Förvaringsboxen monterad bak på bilen och en extra lång dragkroksstång erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter.

Säkerheten är förstklassig med Thule lås på alla dörrar och en förstärkt dämpning. WiFi-uppkoppling och cykelslider inuti bilen ger extra bekvämlighet och funktionalitet. För den kräsne äventyraren finns även ett taktält, kaffemaskin och en portabel kolsyremaskin för finsmakaren.

Elinstallationen är professionellt utförd av Curator, vilket garanterar pålitlighet och säkerhet. Denna Mercedes-Benz Sprinter 4×4 är mer än bara en husbil – den är ditt mobila hem och din nyckel till frihet på vägarna. Missa inte chansen att äga denna unika och högkvalitativa husbil, perfekt för alla dina resor och äventyr.

Fakta

Dokument

Sammanställning av all utrustning samt servicehistorik

Videos

360-bild exteriör

Bilder

Utvändigt

Interiör

Kördel

360-bilder

Taktält

Matdel

Sovdel

Köksdel

Kontakt

Kommentarer

Här samlar vi frågor om detta objekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *